A l’Alberg d’Organyà volem que les families tinguin el seu espai i  gaudeixin del medi al mateix temps que, comparteixin experiències que ajudin a reforçar els lligams entre els seus membres.

Per això us facilitem aquest llistat d’activitats per a totes les edats (si cliqueu als títols accedireu a tota la informació).

————————————————————————————-

  • Trèkking aqüàtic Us convidem a tota la familia a fer el trèkking més refrescant. Trèkking aqüàtic; amb salts, tobogans i descoberta d’un medi singular. A partir de 8 anys. Una gran experiència per a tota la familia.

———————————————————————————— 

  • Casal d’Aventura d’Organyà. Durant els mesos de Juliol i Agost, l’AMPA d’Organyà organitza un casal d’aventures, tots els matins de 9h a 13h . Caiac, Orientació, barranquisme, bicicleta, manualitats, escalada, senderisme… També faran un curset de natació totes les tardes de juliol. Una manera de fer que els més petits coneguin a d’altres nens mentre s’ho pasen bé fent activitats. Activitats obertes a tothom. Més informació i reserva a: ampamiretisans@gmail.com

—————————————————————————

  • Rutes en canoa pel pantà d’Oliana. Gaudeix amb els més petits d’una ruta guiada per descobrir els racons més amagats del pantà. Més informació al 630 112 660. També podreu llogar el kayak.

—————————————————————————————

  • Dinosfera  : Museu dels dinosaures.  La Sala d’Exposicions Límit K-T o Museu dels Dinosaures de Coll de Nargó és un espai que ens remunta 65 milions d’anys enrere, quan el planeta patia una profunda transformació que acabaria dràsticament el regnat dels dinosaures per donar pas a l’expansió dels mamífers.

——————————————————————————————————————

  • Muntanya d’Alinyà: Espai Natura Muntanya d’Alinyà se situa als Prepirineus catalans, l’única regió d’Europa on nidifiquen i s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors que viuen a l’Antic Continent: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany. Al costat de l’església d’Alinyà, a la Rectoria, s’ha obert un centre de visitants de la Muntanya que acull una agrobotiga especialitzada en productes de la zona així com un espai expositiu dels aspectes més significatius de la vall.

——————————————————————————————————————

  • Salí de Cambrils: Piscines termals i salades. A més de visites guiades al les antigues salines, també podeu fer un bany a la piscina del salí. L’alta concentració salina de les aigües del Salí -que arriba als 300gr. de sal per cada litre d’aigua- s’assembla a la concentració existent en el cèlebre Mar Mort de Jordània, que és el llac més salí de tot el món -amb uns 350gr. de sal per litre d’aigua. I perquè el teu cos pugui beneficiar-se de les seves poderoses qualitats terapèutiques, desintoxicants i remineralitzants, en el complex posem a la teva disposició una piscina -de 11m. x 7m. i uns 80cm. de profunditat- en la qual podràs banyar-te i alleujar tant tensions com dolors musculars i articulars.

——————————————————————————————————————————————————————

  • ElsTrespetits granjers: Hípica i granja. Els 3 Petits Grangers és un espai d’activitats a l’aire lliure per a petits i grans, Hi proposem la descoberta d’animals de granja i ponis per la iniciació a l’equitació o simplement viure una experiència lúdica en un entorn natural. Passejades amb ponis, visita de la nostra granja, volta en carruatge, festes d’aniversaris…