L’Alberg d’Organyà és un alberg de joventut situat al Prepirineu lleidetà. La nostra ubicació és privilegiada. Estem envoltats de parcs naturals i reserves com: Reserva Nacional de Caça de Boumort (RNC), l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà, Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.
La comarca ofereix, també, una xarxa d’equipaments culturals i educatius interessants per la feina docent. Trobem el museu Límit K-T (paleontologia), el museu de les Homilies d’Organyà, el museu dels Raiers o l’Espai Natura Muntanyes d’Alinyà.
El nostre, és un equip multidisciplinar format per professionals de l’hostaleria, guies de muntanya titulats, tècnics especialitzats i educadors de lleure. Aprofitant les potencialitats del territori i la nostra experiència hem el·laborat aquesta proposta didàctica i lúdica que pretèn reforçar i complementar els curriculms de les diferents àrees i matèries i, també, donar un espai a l’educació en el lleure i l’esport

Des de l’Alberg d’Organyà us proposem tres propostes didàctiques de crèdit de síntesi de 3 dies: HISTÒRIA DE LA VALL D’ORGANYÀ, ELS RIUS DE MUNTANYA i DESCOBRINT LA NATURA DE MUNTANYA. Podeu veure el planning clicant aquí. 

També volem donar una oferta flexible, oferint la possibilitat del·laborar la vostra pròpia proposta didàctica escollint aquelles activitats que més d’adeqüin a les vostres necessitats com a docents. Cada activitat està pensada per ocupar l’espai de matí, tarda i/o nit. Les activitats de nit estan marcades amb (N). Contemplem igualment, segons les vostres necessitats, escollir estàncies superiors o inferiors a tres dies.