Aquest racó del Pirineu amaga rutes i trekkings del tot sorprenents. La convinació entre un patrimoni històric encara viu i un entorn natural salvatge i accessible, fan d’aquest, un paratge on perdre’s, sorpendre’s i descobrir a cada pas.

– Podeu trobar una gran varietat de propostes de rutes clicant aquest enllaç de wikiloc. També si ens contacteu, estarem encantats d’assessorar-vos.

– A l’Alberg d’Organyà contem amb el servei de guies de muntanya titulats que us mostraran els racons més amagats i sorprenents d’aquestes valls. Oferim trekkings per a tots els públics; per a famílies amb nens i per a senderistes experimentats. Aquestes son algunes d eles nostres propostes:

  • Visita a les Coves d’Ormini i Ascens a l’Oratori: Visita a la vall del Pitarell, descoberta de les coves d’Ormini, de fàcil acces i ascens al pic de l’Oratori, un balcó privilegiat on poder contemplar tot el Pirineu Occidental.
  • Ruta per la  vall de Cabó. Una vall plena de dòlmens, història, geomorfologia, paleontologia i una gran diversitat d’ecosistemes. L’escenari ideal per a un bon trekking.
  • Ascens al Cap del Boumort (2077m). El punt més elevat del massís
  • Descobrim la xarxa de camins de les  Muntanyes d’Alinyà
  • Trekkings aquàtics per alguns dels barrancs de la zona. Un trekking diferent, un passeig per un entorn de roca calcària blanca i aigua transparent.
  • La Brama del Cérvol: Entre mitjans de setembre i mitjans d’Octubre s’inicia la brama del cérvol. Un moment màgic on els boscos s’omplen de brams.


 

Més informació clicant aquí

Tarifes